До 20 април българските PropTech компании могат да кандидатстват в националните награди на imoti.net

До 20 април е отворен за кандидатстване формулярът в категория PropTech на Годишните награди на Imoti.net

Попълването и изпращането на формуляра ви гарантира участие в томболата за лятна почивка в луксозно бунгало на къмпинг Градина.

Победителите в категорията и печелившите от томболата ще станат известни на официалната церемония в Интер Експо Център – София на 17 май.

Единственият национален конкурс в имотния сектор, стимулиращ прозрачното и професионално развитие на имотния бизнес в полза на потребителите, „Годишни награди на Imoti.net“ ще проведе осмото си издание и през 2023. Организатор на конкурса е водещият сайт за недвижими имоти, Imoti.net, част от Investor Media Group. Официално от днес, 10 март, стартира подаването и регистрирането на кандидатури на всички желаещи да се включат. Крайният срок за записване е 20 април.

Най-успешните брокери, отличаващите се агенции за недвижими имоти, имотни сайтове, инвеститори и строителни компании ще бъдат избрани и отличени в 9 основни категории от експертно и независимо жури при ясни критерии. Всеки представител от сектора, който желае да се включи в надпреварата за наградите в новото издание на „Годишни награди на Imoti.net“, може да се запознае с регламента на конкурса и да се регистрира в страницата на проекта на Investor Media ProТУК.

КАНДИДАТСТВАЙ ТУК

Наградата за най-креативно и нестандартно дигитално решение, призът „PropTech“, отново ще бъде сред престижните и желани награди в имотния сектор. Експерти в бранша ще трябва да представят разнообразни комуникационни канали за техните потребители, с които да се отличат от останалите участници. Отличието „Реклама на имот“ също ще бъде сред креативните предизвикателства в имотния сектор, като една компания може да номинира различни свои обекти, попълвайки отделна регистрационна форма за всеки проект. Рекламата, с която участниците могат да се включат в конкурса трябва да е реализирана през 2022 година.

Представителите от имотния бранш могат да кандидатстват и за наградата „Имот на годината“. Имотът, с който могат да заявят своето участие, може да бъде жилищен, бизнес имот, ваканционен, инвестиционен проект и/или провинциален имот.

В конкурсът на Imoti.net, е предвидена и награда за „Най-добър сайт“, която също е открита за регистрация.

Тази година осмите Годишни награди на imoti.net ще се проведат в подкрепа на фондация „Очи на четири лапи – кучетата – асистенти, които се обучават за водачи на слепи хора, асистенти на деца с диабет, аутизъм, деца и възрастни с двигателни проблеми. Домашните любимци все повече присъстват в домовете, като се превръщат в неизменна част от ежедневието и живота на всеки стопанин.

Тази година осмото издание на „Годишни награди на Imoti.net ще даде възможност на участниците, освен реномирана и престижна награда в конкурса, да спечелят 3 нощувки в бунгало на луксозния „Къмпинг Градина“ с възможност за настаняване в бунгало GardenView Deluxe или „GardenView“, с капацитет от 2 до 4 души. Победителите могат да запазят предпочитаните от тях дати през целия летен сезон, спрямо заетостта на къмпинга.

SEE MORE ABOUT IMOTI.NET ANNUAL AWARDS