Investor.bg в серия материали отразява ключови тенденции от 2021 CSEE PropTech Conference

Investor.bg и imoti.net, медийни партньори на 2021 CSEE PropTech Conference, отрази второто издание на единствената международна PropTech конференция в Централна и Югоизточна Европа със серия материали.

Investor.bg и imoti.net са част от Investor Media Group – една от най-големите бизнес медийни групи в България.

Споделяме с Вас директните линкове към публикуваните обзори:

Броят на проптех компаниите в България продължава да расте и през пандемията

През миналата година броят на новосъздадените проптех решенията в България е продължил да расте на фона на пандемията от COVID-19 в контраст с общата тенденция в региона на Югоизточна Европа. Това съобщи Силвия Павлова, основател на PropTech България, по време на международната конференция PropTech Bulgaria 2021 | The SEE Conference, в която участие взеха експерти в проптех сектора от страната ни и Югоизточна Европа.

ЛИНК КЪМ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СТАТИЯТА

Проптех секторът в Европа навлиза във фаза на зрялост

Проптех секторът в Европа излиза от фазата си на начално развитие и показва признаци на узряване, като на този етап е вероятно да започне постепенна консолидация в сектора. Това съобщи Идрис Гусен, заместник-председател на Европейската проптех асоциация по време на международната конференция PropTech Bulgaria 2021 | The SEE Conference, в която участие взеха експерти в проптех сектора от страната ни и Югоизточна Европа. Организатор на конференцията е PropTech Bulgaria.

ЛИНК КЪМ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СТАТИЯТА

Влязоха ли новите технологии в имотите?

Определен клас технологични решения в областта на недвижимите имоти успяха да се възползват от пандемичната ситуация и дори да бъдат на вълната на кризата в последната година. Това стана ясно от разговора със Силвия Павлова, основател на PropTech България, и Снежана Стойчева, мениджър на Imoti.net, в предаването „ИмоТиТе“ на Bloomberg TV Bulgaria.

ЛИНК КЪМ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СТАТИЯТА

България е лидер по брой проптех компании в Югоизточна Европа

През миналата година броят на новосъздадените проптех решения в България е продължил да расте на фона на пандемията от COVID-19 в контраст с общата тенденция в региона на Югоизточна Европа. Това съобщи Силвия Павлова, основател на PropTech България

ЛИНК КЪМ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СТАТИЯТА

Д. Паелинк: Проптех секторът в Европа расте експоненциално през последните 5 г.

Дирк Паелинк е председател на European PropTech Association – PropTech House. Той ще бъде един от говорителите на първата международна проптех конференция в Югоизточна Европа PropTech Bulgaria 2020 / The SEE Conference, която ще се проведе на 4 и 5 ноември. 

– Инвестиционната програма ЕSCALAR на Европейската комисия, разработена съвместно с Европейския инвестиционен фонд, е нов модел за финансиране в Европа

ЛИНК КЪМ ПЪЛНИЯ ТЕКСТ НА СТАТИЯТА
ВИЖТЕ ВСИЧКО ЗА 2021 SEE PROPTECH CONFERENCE