Тази година ще бъдат раздадени за пети път Годишни награди на компании и експерти от  сектор недвижими имоти.

Ако дейността ви е в този сектор и имате добри резултати през 2019 г., кандидатствайте на https://nagradi.imoti.net/ от 10 февруари до 10 март 2020 г. в една или повече от категориите за награда.

Ако искате да отличите агенция, брокер или сайт за недвижими имоти, направете го на https://nagradi.imoti.net/ от 14 февруари до 13 март 2020 г. в гласуването на потребителите.

Категории награди:

Попълнете  коректно регистрационната форма за съответната категория награда на  https://nagradi.imoti.net/

Можете да се номинирате за Агенция на годината, без значение колко голям е  вашият бизнес. Наградите са три – за малки фирми – до 5 брокера, за средни  фирми с до 20 брокера и за големи компании с повече от 20 брокера.

Другите категории награди са – за дебют, за динамично развитие, за най-добър  сайт на агенция за недвижими имоти, брокер на годината, имот на годината – жилищен, бизнес, ваканционен, селски или инвестиционен проект.

Новите награди: тази година за първи път ще се присъди награда на PropTech   фирма, ще бъде оценено и най-доброто представяне на имот – в категорията за  маркетингова стратегия на имот.

По повод 20 годишнината на първата онлайн платформа за обяви на недвижими  имоти – www.imoti.net, ще бъде определена и специална награда за устойчиво развитие на компания за недвижими имоти.

Високото ниво на съревнованието ще бъде гарантирано от компетентно жури,  съставено от над 20 експерти в различни области. То ще бъде и доказателството,  че наградените притежават нужните качества, за да отговорят на европейските  стандарти и порасналите изисквания на клиентите.

Включете се в конкурса, за да изберем най-добрите в бранша.

За въпроси, коментари и съдействие потърсете екипа на imoti.net